Despre Eveniment

I.P. ODA anunță înregistrarea companiilor pentru participarea comună la Târgul Internațional de Inginerie MSV BRNO 2023 - cel mai important târg industrial din Europa Centrală, cu peste 1.500 de expozanți. În cadrul târgului vor participa companii din toate domeniile cheie ale industriei de inginerie mecanică și electronică. Accentul principal este pus în mod tradițional pe prelucrare și turnare.

Tema principală a evenimentului este Industria 4.0 și transformarea digitală a producției ca unul dintre domeniile principale ale procesului de inovare. Alte teme abordate includ economia circulară - utilizarea resurselor materiale. Aceasta este o tendință care reprezintă unul dintre domeniile prioritare pentru dezvoltarea durabilă și adaptarea industriei, precum și a comerțului. Totodată, în cadrul târgului vor avea loc conferințe specializate, seminare și ateliere de lucru pe teme actuale tehnice, comerciale și economice.


I.P. ODA cu sprijinul GIZ MOLDOVA va participa în cadrul târgului cu un stand expozițional, unde aveți posibilitatea de a expune produsele și de a stabili contacte pentru parteneriate ulterioare. Pentru participarea la târg vor fi selectate până la 5 companii.

Conectați-vă afacerea cu lanțurile valorice internaționale, iar I.P. ODA si GIZ Moldova vor facilita și acorda suport în acest sens.


De asemenea I.P. ODA vă informează că veți putea beneficia de acoperirea cheltuielilor privind serviciile de cazare, taxa de participare, serviciile de zbor și transport internațional, prin programul BRIDGE al Agenției de Investiții.


Înregistrați-vă acum și fiți parte la cel mai importat târg industrial din Europa Centrala - MSV International Engineering Fair 2023.


Termen de înregistrare 18.08.2023

Oct 10 - 13, 2023GMT+3

Add to Calendar

Brno Exhibition Centre
Výstaviště 1
Brno, Jihomoravský kraj, Czech Republic

Show on map

Criterii de selectare

Companiile vor fi selectate după următoarele criterii: 

  1. Domeniul de activitate al companiei;
  2. Venitul din vânzări pentru ultimii 2 ani de gestiune;
  3. Numărul locurilor de muncă;
  4. Experiența de export;
  5. Standarde deținute.

Comunitate

Discover and connect with other attendees.

APTILM
Menu