Instituția Publică Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului

Instituția Publică Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA) este o instituție publică, fondată prin HG Nr. 538/2007, din subordinea Ministerului Economiei cu misiunea de a susține dezvoltarea mediului antreprenorial autohton, inclusiv a întreprinderilor mici și mijlocii, prin promovarea culturii antreprenoriale, acordarea asistenței financiare și tehnice pentru companii, emiterea garanțiilor financiare și de stat, precum și asigurarea infrastructurii de suport în afaceri.

Misiune, mandat, responsabilități
ODA are misiunea de a implementa politica statului privind susținerea dezvoltării antreprenoriatului, inclusiv a întreprinderilor mici și mijlocii, conform strategiilor și programelor aprobate de Guvern.

https://www.oda.md

Contact us

Programul de instruire GOTRADE

GoTrade este un program care oferă servicii de instruire și urmărește îmbunătățirea competitivității întreprinderilor, în special, formarea IMM-urilor în desfășurarea comerțului transfrontalier. Programul este condus de profesioniști de top în domeniu și constă din 13 module de instruire online gratuite care vor permite întreprinderilor mici și mijlocii să obțină informații și sprijin valoros în timp ce navighează prin complexitatea comerțului transfrontalier.

Programul de instruire este facilitat de experți ai Deutsche Post AG (DPDHL). GoTrade oferă cunoștințe IMM-urilor pentru a genera mai multe volume în comerțul transfrontalier.

Înregistrați-vă acum la Programul de instruire GoTrade și beneficiați de formare în:

▪Comerțul internațional;

▪Cum să vă implicați și să îmbunătățiți comerțul electronic;

▪Manipularea expedierilor internaționale;

▪Vamă și conformitate;

▪Cum să creșteți afacerea prin centrarea pe client și disciplină financiară.

Etapele Programului

Calendarul instruirilor

Organizatori & Parteneri

Connect with 54 people attending this event

PT